Писмо до Дядо Коледа, картички за оцветяване и още материали за една по-хубава Коледа

           Коледа е любимият ми празник. Доставя ми радост всяко малко нещо свързано с празника и се наслаждавам на приготовлението, което обикновено започва 2 месеца по-рано. Тази година имам повече свободно време, защото съм в майчинство и затова съм се заела да направя сама и най-малките детайли. 

1. Започваме с писмото до Дядо Коледа, защото ще му отнеме време да пристигне до Северния полюс. Направих няколко варианта, за да може Алек да си избере. Всички тях може да свалите БЕЗПЛАТНО с високо качество от ТУК.


2. Продължаваме с картичките за близки и приятели, които Алек да оцвети. Принтирате, прегъвате и оставяте детето да се забавлява. Изборът на пособия за оцветяване е изцяло ваш. Всички картички ще откриете ТУК.
3. Всяка година се опитвам да измисля различни опаковки за подаръците и тази година не прави изключение. Ето една идея от мен, а ТУК ще откриете 3 различни украси за подаръци (лампички, елхички и орнаменти). Аз лично ги принтирах на лепяща хартия за стикери, но вие може да го направите и върху обикновени бели листи А4, а след това да ги изрежете и залепите.
4. Друго важно и нужно нещо за Коледа са етикетчетата. ТУК ще откриете лицевата и задната страна на етикетите. Принтирате ги двустранно, изрязвате, перфорирате, надписвате и са готови за закачане към подаръците.
Разбира се, направих и няколко игри подходящи за малки и големи - ТУК.

Бинго                                                                                       Какво се крие в буркана

                            ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ КОЛЕДНИ МАТЕРИАЛИ СЪВСЕМ СКОРО


!!! Картите не са създадени с търговска цел и моля да не бъдат използвани с такава. Ако искате да ги споделите с приятели, моля да го направите през тази страница. :)

Ако тази статия Ви харесва и искате да подкрепите това, което правим,
може да ни почерпите с кафе ТУК ;)

Коментари

Популярни публикации