Коледни игри, картички за оцветяване, писмо до Дядо Коледа и още материали за една по-хубава Коледа

           Коледа е любимият ми празник. Доставя ми радост всяко малко нещо свързано с празника и се наслаждавам на приготовлението, което обикновено започва 2 месеца по-рано. Тази година имам повече свободно време, защото съм в майчинство и затова съм се заела да направя сама и най-малките детайли. 

1. Започваме с писмото до Дядо Коледа, защото ще му отнеме време да пристигне до Северния полюс. Направих няколко варианта, за да може Алек да си избере. Всички тях може да свалите БЕЗПЛАТНО с високо качество от ТУК.


2. Продължаваме с картичките за близки и приятели, които Алек да оцвети. Принтирате, прегъвате и оставяте детето да се забавлява. Изборът на пособия за оцветяване е изцяло ваш. Всички картички ще откриете ТУК.




3. Всяка година се опитвам да измисля различни опаковки за подаръците и тази година не прави изключение. Ето една идея от мен, а ТУК ще откриете 3 различни украси за подаръци (лампички, елхички и орнаменти). Аз лично ги принтирах на лепяща хартия за стикери, но вие може да го направите и върху обикновени бели листи А4, а след това да ги изрежете и залепите.




4. Друго важно и нужно нещо за Коледа са етикетчетата. ТУК ще откриете лицевата и задната страна на етикетите. Принтирате ги двустранно, изрязвате, перфорирате, надписвате и са готови за закачане към подаръците.





Разбира се, направих и няколко игри подходящи за малки и големи - ТУК.

     Какво се крие в буркана

            





           И тъй като наближава Нова Година, съм ви приготвила и един календар. Вкъщи обичаме да закачаме страниците на хладилника и да си пишем задачите, затова и календарът изглежда така - с квадратче за всеки ден. Може да свалите календара безплатно от ТУК. Във всеки копи център биха могли и да ви го подвържат, ако предпочитате да го окачите на стена.



!!! Картите не са създадени с търговска цел и моля да не бъдат използвани с такава. Ако искате да ги споделите с приятели, моля да го направите през тази страница. :)

Ако тази статия Ви харесва и искате да подкрепите това, което правим,
може да ни почерпите с кафе ТУК ;)

Коментари

Популярни публикации