Детски игри на път


        Времето се затопли и съм сигурна, че много от вас вече планират летните си почивки. Всеки родител знае, че част от това планиране е и с какво да се забавляват децата по време на самото пътуване, особено ако са на възраст между 3-4 години, като нашето.

        Когато беше малък, Алек буквално се качваше в колата и заспиваше. Без значение дали пътуваме 20 мин или 3 часа, проспиваше целия път. След като навърши 3 години обаче, нещата рязко се промениха – стана изключително нетърпелив и започна да нервничи всеки път, когато пътуваме за повече от 1 час. През 10 минути се задават супер досадните въпроси „Стигнахме ли?“ и „Колко още остава“. (Нали не очаквахте да кажа, че е сладко? Ами не е! :D).

        При последното ни по-дълго пътуване бях му приготвила най-различни занимания и игри, така че да му е забавно. Разбира се, не всички му харесаха, но имаше и такива, които поиска да повторим, даже да потретим. В този пост ще ви представя топ 5 от тях. Това са игри, за които не ви в необходима почти никаква подготовка, трябва само да ги принтирате и пъхнете в чантата за път, заедно с два химикала. Е трябва и да се подготвите за игра, защото някои от тях са за двама. 

    Можете да ги свалите с високо качество, готови за принтиране от ТУК. Препоръчвам ви да ги принтирате в размер А5. 

    Ето ги и тях:





!!! Ако искате да използвате картите повече от веднъж е добра идея да ги ламинирате предварително. Така ще може да използвате флумастери или маркери за бяла дъска, които после лесно да почистите от картите.




Ще се радвам да ми споделите мнението си, когато ги изпробвате.

Приятна игра!



!!! Картите не са създадени с търговска цел и моля да не бъдат използвани с такава. Ако искате да ги споделите с приятели, моля да го направите през тази страница. :)


Ако тази статия Ви харесва и искате да подкрепите това, което правим,
може да ни почерпите с кафе ТУК ;)


Коментари

Популярни публикации